Expositie Pronkstukken

11 juli 2022

Expositie PronkstukkenSinds 9 april is de tentoonstelling Pronkstukken te bezichtigen in ons museum. De naam zegt het al: De eigenaar is trots op zijn/haar artikel en wil dit graag met zoveel mogelijk anderen delen. Zodoende is er een keur aan uiteenlopende artikelen samengebracht, elk met hun eigen verhaal. Speelgoed, gebruiksvoorwerpen, kunst. Van antiek tot modern; er is van alles tentoongesteld. Saillant detail: meerdere artikelen vertegenwoordigen een (emotionele) waarde.

Kenners zeggen, dat dit een van de mooiste tentoonstellingen is die ooit in het Reghthuys neergezet is. Reden om de duur te verlengen tot 3 september. U heeft dus nog ruim de tijd de expositie (nogmaals) te bezoeken.

Het museum is gevestigd aan de Dorpsstraat 10 in Giessenburg en is elke woensdag- en zaterdagmiddag open van 13.30 uur tot 17.00 uur. Groepen kunnen op afspraak elke dag het museum bezoeken.

Museum Het Reghthuys

Dorpsstraat 10
3381 AG Giessenburg

Vacatures

Wij zoeken bestuursleden. Onze vereniging is op zoek naar een conservator en een bestuurslid PR en communicatie. Kom jij ons team versterken? Kijk hier voor meer informatie.

Openingstijden

woensdag- en zaterdagmiddag
13:30 uur tot 17:00 uur
groepen op afspraak

0184 65 28 72
bgg 0184 65 15 77

Museumstuk

Een buntschopje is een oud boerengereedschap, dat was bedoeld om het zogenaamde buntgras uit de weilanden te verwijderen.... > Lees verder

Volg ons ook op Facebook

Fotobank

Honderden historische foto's van onze dorpen in de Fotobank. Het aantal groeit nog steeds! > Lees verder